StartsidaKonstnärerAteljékartaÄta & BoLotteriOm KvirrLogin

Eta Hedman

Bildkonstnär / Designer / Pedagog

Kontakt

0524-233 85

0700-39 11 83

eta.hedman@gmail.com

Öxna 13
455 91 Munkedal


Presentation

 

Välkomna till min ateljè norr om Munkedal

Jag inspireras av att arbeta med olika tekniker, material och att experimentera, hitta nya vägar i mitt skapande

Arbetar mycket med kameran både som skissverktyg och för att vidarutveckla bilden till olika form av tryck. Grafiska fotopolymertryck och silkscreen tryck på tyg, papper och glas.

I min atelje visar jag bildkonst, oljemålningar, monotopi tryck, Collage glas/stentavlor och mina ”smyckestavlor” med unika smycken, Nytt för i år är också  tryckta kuddar i mustiga färger och brickor med tryck från mina målningar och foton.

I växthuset har vi som vanligt Cafè "Vindskydd för själen" där vi serverar kaffe och hembakt där hela behållningen går till vårt hjälparbete "Enable Education" i Kina. Kina växer och klyftorna växer. Detta hjälpprojekt för fattiga, handikappade och fd.prostituerade startades -06 då jag arbetade i Kina under 2 år som Program direktör på kulturcentrar TCG Nortdica i Kunming.

Jag anordnar också kurser i min atelje och föreläsningar med bildvisning för tex konstföreningar.Kontakta mig för mer information och se min hemsida www.etadesign.se Ring eller e-maila mig för besök andra tider under året

OBS Stängt i min ateljè måndag / annandag påsk.

Varmt välkomna Eta

Se även en liten film om Eta här:

http://www.youtube.com/watch?v=_2TXnaK8Omk

 

 

www.etadesign.se