StartsidaKonstnärerAteljékartaÄta & BoLotteriOm KvirrLogin

Eta Hedman

Bildkonstnär / Designer / Pedagog / Fotograf

Kontakt

0524-233 85

0700-39 11 83

eta.hedman@gmail.com

Öxna 13
455 91 Munkedal


Presentation

 

Välkomna till min ateljè norr om Munkedal

Jag inspireras av att arbeta med olika tekniker, material och att experimentera, hitta nya vägar i mitt skapande

Arbetar mycket med kameran både som skissverktyg och för att vidarutveckla bilden till olika form av tryck. Grafiska fotopolymetryck och silkscreen tryck på tyg, papper,brickor och handgjort glas.

I min atelje visar jag bildkonst, oljemålningar, monotopi tryck, Collagebilder med handgjort  glas och så mina ”smyckestavlor” med unika smycken gjorda av siknn och kinesiska stenar.

Inredningstextilier som tyger för möbler, dukar och kuddar och brickor. Tryckta industriell från mina foton och målningar.

I växthuset har vi som vanligt Cafè "Vindskydd för själen" där vi serverar kaffe och hembakt där hela behållningen går till vårt hjälparbete "Enable Education" i Kina. Kina växer och klyftorna växer. Detta hjälpprojekt för fattiga, handikappade och fd.prostituerade startades -06 då jag arbetade i Kina under 2 år som Program direktör på kulturcentrar TCG Nortdica i Kunming.

Jag anordnar också kurser i min atelje och föreläsningar med bildvisning för tex konstföreningar.Kontakta mig för mer information och se min hemsida www.etadesign.se Ring eller e-maila mig för besök andra tider under året.

OBS Stängt i min ateljè måndag / annandag påsk. 

Varmt välkomna Eta

Se även en liten film om Eta här:

http://www.youtube.com/watch?v=_2TXnaK8Omk

 

 

Ladda ner pdf
www.etadesign.se